Bag om bloggenDenne blog er del af eAnatomi.dk

Om bloggen

Med denne blog giver vi jer, interesserede og nysgerrige, et indblik i, hvad der rør sig bag kulisserne hos eAnatomi. Du kan læse mere om vores arbejde med at finde nye produkter, teste dem, undersøge hvad der virker hos brugerne og se billeder og reportager fra virkeligheden, der hvor vores produkter anvendes. Husk at klikke på abonnér øverst på siden. Så får du besked om nye indlæg, så snart de kommer. 

Faglighed giver tryghed

eAnatomi er en af Danmarks førende leverandører af anatomiske modeller og plakater til undervisningsformål i Norden. Vi har uddannet personale og en høj faglig specialisering, der sikrer et professionelt og trygt forløb. Hos os får du den helt rigtige anatomiske løsning - tilpasset dit behov og din pengepung.

I 2015 modtog eAnatomi det officielle 'Distributør Segl' fra den verdensomspændende producent 3B Scientific, der anerkender vores evne og vilje til at yde solid kundeservice og levere den højeste omsætning i Danmark af 3B Scientific produkter. Resultatet er et bredt, spændende og kontinuerligt optimeret sortiment af undervisningsmaterialer fra hele verden.

Kompetent rådgivning

Vores høje kompetenceniveau bevirker, at vi kan yde markedets bedste service. Vi tilbyder professionel 360 graders kunderådgivning på alle hverdage, uanset om det er en studerende på udkig efter en plakat eller et universitet, der ønsker at udstyre et komplet anatomilokale. Vi vejleder og anbefaler produkter på telefon, e-mail eller LiveChat på hjemmesiden.

Godt at vide

eAnatomi har ikke nogen fysisk butik, men har til gengæld rigtig mange lagervarer som opbevares og sendes fra vores lager i Glostrup. Øvrige varer hentes hjem fra de respektive producenter efter behov. Leveringstiden for lagervarer er 1-2 dage indenlands  og 2-5 dage udenlands. 

Tak for din interesse og vi glæder os til at byde dig velkommen!
  
Christian Birksø, Indehaver 

eAnatomi er en virksomhed, der udvikler og sælger anatomiske undervisningsmaterialer. 
Besøg os på www.eAnatomi.dkKommentarer

 1. halløj Christian
  Jeg har tidl chattet med dig, da jeg skulle købe en model - er chat muligheden ikke længere tilstede eller hvordan gør jeg?
  Mvh Anne-Marie

  SvarSlet
 2. Hej Anne-Marie
  På www.eanatomi.dk, kan i nederste højre hjørne se et 'chat-symbol'. Er jeg online, kan du skrive direkte til mig der. Ellers kan du altid skrive til info@eanatomi.dk, som jeg selvfølgelig også besvarer. Mange hilsner Christian

  SvarSlet

Send en kommentar