eAnatomis leverandører og fabrikanter


Egen import


eAnatomi har siden firmaets opstart i 2004 primært solgt anatomiske modeller og plakater. Særligt skeletter har vi altid haft indgående kendskab til. Af samme årsag har vi i dag eget design og produktion af skeletter i naturlig størrelse og i halv størrelse, såkaldte miniskeletter. Disse skeletter og mange andre varer fremstiller vi og importerer i eget navn, hvilket gør det muligt for vores kunder at få fine varer til rigtig gode priser. Dette sortiment udvikles løbende, og målet er at få optimeret alle kategorier i sortimentet med en model fra vores egen import. Eksempelvis er vi meget stolte over vores EA1 plakat, som vi selv har designet - se den her.SOMSO Modelle

SOMSO Modelle betragtes af profesionelle verden over som autoriteten indenfor fremstilling af anatomiske modeller. Vælger du SOMSO, er du derfor garanteret den højeste kvalitet på markedet. Du kan altid kontakte os for et katalog, eller du kan finde udvalgte SOMSO modeller under de respektive produktkategorier. Vi tilføjer løbende modeller til siden, men finder du ikke det, du søger, så kontakt os - har SOMSO fremstillet modellen, kan vi også levere den. Se en af SOMSO's hjertemodeller her.


3B Scientific


Er et mere moderne produktionsselskab, som leverer anatomiske modeller, plakater, og udstyr til en lang række behandlingsformer herunder akupunktur, fysioterapi mv. Prisniveauet er attraktivt og kvaliteten god. Det er 3B Scientifics moderne produktionsmetoder, som gør det muligt at levere gode modeller til gode priser. 
eAnatomi har handlet med 3B siden firmaets begyndelse og har en tæt dialog med selskabet omkring nyudvikling af produkter. eAnatomi har også modtaget det officielle segl, som det eneste selskab i norden til at være 'officiel distributør og forhandler' grundet vores gode samarbejde. Se en af 3B's skeletmodeller her.


Rüdiger Anatomie


Rüdiger Anatomie er et mindre tysk produktionsfirma, som fremstiller skeletmodeller, knoglemodeller, kraniemodeller og anatomiske plakater. Selskabet har nogle unikke skeletter i sortimentet, som med små anatomiske detaljer som f.eks. visning af en væltet visdomstand, skævt haleben mv., adskiller sig fra andre producenters skeletter. Fabrikken laver alt i egne lokaler, og 'håndarbejde' kendetegner derfor deres produkter. Mange af de anatomiske plakater har en unik stil, som emmer af historie og patina, og det gør plakaterne unikke for markedet. 
Rüdiger Anatomie var den første leverandør til eAnatomi, og vi går derfor tilbage sammen til 2004, hvor eAnatomi startede op med salg af anatomiske modeller og plakater. Se et af Rüdigers kranier her.

 Laerdal


Et selskab med nordiske rødder, som leverer førstehjælpsdukker og andre simulatorer til lægelig uddannelse. eAnatomi har leveret dukker og simulatorer fra Laerdal i mange år og sender de velkendte Little Anne dukker, Kellydukker mm. ud til undervisere og skoler over hele norden. Se Laerdals lille familiepakke her.


Andre producenter


Anatomi har gennem de mange år fået kontakte til mange forskellige leverandører af forskellige størrelser. Vi kender efterhånden til alle, som producerer varer indenfor vores kategori. Det er dog ikke alle varer, som vi viser på vores hjemmeside. Faktisk udvælger vi meget nøje, hvad vi gerne vil sælge for ikke at gøre valget sværere end nødvendigt. 

Er der en vare, som du ikke kan finde på vores hjemmeside, er der stor sandsynlighed for, at vi stadig kan skaffe den uden problemer. 

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål - vi er altid glade for at høre fra dig.

Kommentarer

Populære indlæg